Spellen en weddenschappen

De ontspanningssector, en die van de spellen en weddenschappen zitten midden in het werk. Deze economische sector is extreem dynamisch aangezien zij mede gedragen wordt door het succes van grote sportevenementen.

Op een misschien meer bescheiden niveau, loopt de marketing over van ideeën om wedstrijden en spellen op het internet uit te baten met promotionele doeleinden.

De gamification is overal aanwezig en krijgt vorm in alle apps, zowel met promotionele als professionele doeleinden.

De keerzijde van de medaille maakt echter dat het nooit zo eenvoudig is geweest om verloren te lopen in het doolhof van de wetgeving : wetten eigen aan de sectoren van de spellen en weddenschappen, algemene wetgeving betreffende de diensten van de informatiemaatschappij, consumentenbescherming maar ook de bescherming van het privéleven, marktpraktijken, mededinging,…

Ons team, dat terzake een belangrijke ervaring en een zeer grondige en geavanceerde kennis verworven heeft, kan u begeleiden in deze materies.

Wij stellen u dienaangaande dan ook een compleet gamma aan diensten voor waaronder :

  • Audit van uw projecten, dit zowel vanuit het oogpunt van de specifieke wetgeving betreffende de spellen en weddenschappen, als uit dat van alle andere aspecten, zoals consumentenbescherming, intellectuele eigendom, het recht op privéleven,… ;
  • Het contractuele kader of het in conformiteit stellen van uw projecten ;
  • De bescherming van uw projecten tegen concurrenten en/of inbreuken op intellectuele rechten,
  • Rechtskundige bijstand in het kader van alle administratieve procedures alsook voor regulerende overheden.

Een team van bedreven vakmannen en-vrouwen dat over een grondige kennis van de materie beschikt, staat u bij :

Enige vraag?

Contacteer ons
Donec Phasellus dolor mattis suscipit efficitur.